Dobrodošli na spletnem mestu Pivovarne Berwolf. Za obisk spletnega mesta morate biti nad starostno omejitvijo za pitje alkohola. Ti pogoji in določila skupaj z našim pravilnikom o varovanju zasebnosti in piškotkih urejajo vašo uporabo tega spletnega mesta.

Obseg veljavnosti

Ti pogoji veljajo za vse obiske in uporabo spletnega mesta Pivovarne Berwolf z uradnim nazivom Marko Vovko, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji (v nadaljevanju Pivovarna Berwolf) s sedežem na naslovu Velike Poljane 10, 8275 Škocjan ter za vse informacije, priporočila in/ali storitve, ki so vam na voljo na tem spletnem mestu ali prek njega.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate z obsegom veljavnosti teh pogojev. Opominjamo vas, da se lahko pogoji sčasoma spreminjajo. Take spremembe bodo stopile v veljavo takoj ob objavi spremenjenih pogojev. Uporabnikom spletnega mesta svetujemo, da redno preverjajo, ali so se pogoji spremenili.

Informacije in odgovornost

Informacije so namenjene samo v splošne namene in ne predstavljajo nasvetov. Pivovarna Berwolf ni odgovorna za škodo, ki je posledica uporabe (ali nezmožnosti uporabe) tega spletnega mesta, vključno z nepravilnostmi ali pomanjkljivostmi informacij, razen če je škoda posledica namerne kršitve ali hude malomarnosti podjetja Pivovarne Berwolf.

Pivovarna Berwolf prav tako ni odgovorna za škodo, ki je lahko posledica uporabe elektronske komunikacije vključno z, vendar ne omejeno na, škodo, ki je posledica neuspešne ali zakasnjene dostave elektronske komunikacije, prestrezanja ali spreminjanja elektronske komunikacije s strani tretje osebe ali računalniških programov za elektronsko komunikacijo in prenos virusov.

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran in njena celotna vsebina, funkcije in delovanje (kar med drugim vključuje vse informacije, programsko opremo, besedilo, prikaze, slike, videoposnetke in zvočne posnetke ter obliko, izbiro in ureditev le-teh) je v lasti Pivovarne Berwolf, dajalcev licence ali drugih ponudnikov tega materiala, in so zaščitene z avtorskim pravom, pravom blagovnih znamk, patentnim pravom, zakonom o poslovnih skrivnostih in drugo zakonodajo o intelektualni lastnini in lastniških pravicah.

Spletno mesto lahko uporabljate samo za namene, ki so v skladu s temi pogoji. Ustvarite lahko kopije spletne strani (njenih delov) in jih uporabljate za osebno uporabo. Vsebine spletne strani ne smete uporabljati za druge namene. V tem primeru morate od nas pridobiti pisno dovoljenje.

Nadomestilo

Strinjate se, da podjetje Pivovarna Berwolf odvežete odgovornosti pred in proti vsem dejavnostim, zahtevkom in odgovornostim, ki izhajajo iz ali se nanašajo na vašo kršitev teh pogojev ali nezakonito uporabo tega spletnega mesta.

Drugo

Vsak odstavek teh pogojev deluje ločeno. Če sodišče ali pristojni organ odloči, da kateri izmed odstavkov ni v skladu z zakonom ali ga ni mogoče uveljavljati, ostali odstavki ostajajo v celoti veljavni. Te pogoje ureja slovenska zakonodaja. O sporih ali zahtevkih, ki izhajajo iz uporabe spletnega mesta ali so z njo povezani, bodo odločala sodišča v Ljubljani v Sloveniji. Prosimo, da naše vsebine ne posredujete mladoletnim osebam.

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

To spletno mestu uporablja tako imenovane "piškotke". Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletno mesto shrani v vašo napravo.

Spletno mesto uporablja samo naslednje piškotke za naslednje namene:

  • Funkcionalni piškotki: ti piškotki izboljšujejo prijaznost spletnega mesta do uporabnikov. Na primer, s pomočjo tega piškotka si spletno mesto zapomni, da ste že obiskali spletno stran za preverjanje starosti, če ste nad starostno omejitvijo za pitje alkohola. Brez tega piškotka bi vas vsaka spletna stran vedno znova spraševala po teh podatkih. Funkcionalni piškotki na spletnem mestu Pivovarna Berwolf, ki jih vaš računalnik shranjuje, so veljavni samo med vašim obiskom spletnega mesta.
  • PiškotkiAnalytics: Pivovarna Berwolf uporablja piškotke storitve Google Analytics za analiziranje načinov uporabe spletnega mesta uporabnikov. Pivovarna Berwolf lahko tako izboljša uporabnost spletnega mesta. Google podatke, pridobljene na spletnem mestu, uporablja le v anonimni obliki. Za več informacij o storitvi Google Analytics obiščite spletno mesto www.google.com/analytics.
  • Piškotki od drugod: Spletno mesto dovoljuje piškotke družabnih vtičnikov določenih tretjih strank. Ti uporabniku omogočajo, da vsebino spletnega mesta objavlja v družabnih omrežjih. Ti vtičniki prav tako izboljšujejo prijaznost spletnega mesta do uporabnikov. Uporabo podatkov, ki jih te tretje stranke zberejo prek družabnih vtičnikov, urejajo izključno te tretje stranke, saj Pivovarna Berwolf teh piškotkov ne more brati (prav tako te tretje stranke ne morejo brati piškotkov Pivovarne Berwolf. Za več informacij o piškotkih od drugod si oglejte pravilnik o varovanju zasebnosti tretjih strank.

Spreminjanje nastavitev

S spreminjanjem nastavitev spletnega brskalnika lahko določite, da pred shranjevanjem piškotka v računalnik prejmete obvestilo. S spreminjanjem nastavitev lahko tudi določite, da brskalnik ne sprejema piškotkov spletnega mesta.

Stik

Pravilnik o varovanju zasebnosti in piškotkih se lahko sčasoma spreminja. Take spremembe bodo stopile v veljavo takoj ob objavi spremenjenega pravilnika o varovanju zasebnosti in piškotkih. Uporabnikom spletnega mesta svetujemo, da redno preverjajo, ali se je pravilnik o varovanju zasebnosti in piškotkih spremenil. V primeru vprašanj vezanih na uporabo piškotkov na spletnem mestu, nas prosim kontaktirajte.